Un bărbat din Calvini, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat, fiind acuzat că a încercat să violeze o consăteancă, în vârstă de 65 de ani. Totul s-a întâmplat la miezul nopții, după o petrecere la care au participat cei doi.

„Polițiștii Secției de poliție rurală Cislău au reţinut un bărbat din Calvini pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de viol.

În noaptea de 24 spre 25 mai, o femeie de 65 ani din comuna Calvini a apelat S.N.U.A.U. „112” şi a sesizat că un consătean a pătruns fără drept în locuința sa și a încercat să întreţină acte sexuale cu ea. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că bănuitul este un alt localnic, în vârstă de 38 de ani.

Cei doi participaseră la o petrecere comună în noaptea respectivă, în jurul orei 01.00, partea vătămată plecând spre casă. La scurt timp femeia a observat un bărbat în curte, care ulterior a intrat în locuința sa și ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței sale. Având în vedere că apelanta a început să strige, bărbatul a fugit.

În urma administrării materialului probator, instanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.