Marcel Ciolacu a fost ales președinte al organizației județene a PSD Buzău. În discursul său de după alegerea în funcția de președinte al PSD Buzău, Marcel Ciolacu a declarat că vrea un răgaz pentru a lua decizia în ceea ce privește candidatura sa la funcția de lider al partidului la nivel național. ”Veți fi primii pe care o să-i anunț, vă spun acum sută la sută că vreau să fac parte din echipa de la nivel central. M-ați ajutat prin faptul că ați avut încredere în mine și vreau să fac parte din echipa centrală a partidului. Toata echipa interimara in frunte cu mine si cu Paul Stănescu avem o viziune clară de modernizare, restructurare și nu în ultimul rând de a reforma acest partid. E chiar exact momentul care ne trebuie. Nu avem asa de mult timp, altii au traversat deșertul în 40 de ani, noi nu avem acest timp. Trebuie să traversăm deșertul mult mai repede. Avem o presiune exatrardinaraă, avem alegerile, acest partid are capacitate de a răspunde la orice provocare, trebuie să mergem la congresul PSD cu modificări statutare care să fie baza restructurării acestui partid”, a declarat liderul PSD.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a declarat că se va opri după acest mandat de lider al organizației județene a PSD.  ”Acum 4 ani tot acestă listă ați ales-o. Vă mulțumesc si pentru votul de astăzi și pentru că mi-ați fost alături. Acum 4 ani am facut doua promisiuni foarte clare. Și eu și Tomiță(n.r. Constantin Toma, primar al Buzăului) și Petre (n.r. Petre Emanoil Neagu, președinte al CJ Buzău) ne angajam la nu mai mult de 2 mandate. Așa e normal și așa trebuie să lăsăm să respire si să înceapă o democratie. Mă țin în continuare de această promisiune, nu e deșartă, nu a fost făcută la repezeală”.

Circa 450 de social democrați au fost prezenți joi seară în Conferința Extraordinară a PSD Buzău. Au avut pe ordinea de zi alegerea președintelui organizației județene, dar și a întregii echipe de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.