Instituţia Prefectului anunţă construcţia unui pod nou peste râul Bâsca Chiojdului, între Cislău şi satul Poienile, din Pătârlagele, acesta urmând să înlocuiască podul vechi aflat într-o stare avansată de uzură şi expus tuturor viiturilor importante produse pe cursul de apă amintit.

După reparaţiile în regim de urgenţă din zona Măgura, în urma alunecărilor de teren de la Km 26+430 şi Km 26+830, şi cele demarate recent la Km 86+300 în amonte de Barajul Siriu, zona Teherău, încă una dintre problemele grave de pe DN 10 Buzău-Braşov îşi va găsi rezolvarea în viitorul apropiat.

”CNAIR a semnat marţi contractul cu firma care a câştigat licitaţia pentru realizarea acestui obiectiv şi, după parcurgerea etapei proiectării, constructorul va demara execuţia lucrărilor”, se arată în comunicatul de presă.

CNAIR, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi Secţia de Drumuri Naţionale Buzău vor asigura derularea în bune condiţii a acestui proiect deosebit de important atât pentru locuitorii judeţului Buzău, cât şi pentru alţi şoferi români sau străini care tranzitează zilnic DN 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.