accidentUPDATE: Tînărul de 19 ani  este operat în acest moment, el fiind diagnosticat, de asemenea, cu  politraumatism  abdominal sever.
Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.
În schimb, şoferul responsabil de cumplitul accident va fi cel transferat la un spital din Bucureşti, la solicitarea familiei.

Vom reveni cu amănunte.

 

Un tânăr de 19 ani din Mărăcineni se zbate între viaţă a ajuns la în comă la Spitalul Județean, după ce, azi-dimineață, o mașină l-a izbit în plin, în timp ce se deplasa paralel cu  drumul european 85. Băiatul trebuia să ajungă la şcoală.

Accidentul s-a produs pe în curba de la Gura Câlnăului, în zona Autorolla.

Din primele informații, se pare că șoferul unei dubițe aparţinând unei case de vinuri, care circula dinspre Râmnicu Sărat înspre Buzău, la ieșirea de pe pod, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, izbindu-l pe tânăr în plin.

Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe tânărul Cristian Tudose în comă severă și l-au transportat de urgență la Unitatea Primiri Urgențe a spitalului din Buzău. Starea tânărului este gravă, cu traumatism cranian sever, având capul pur şi simplu zdrobit şi fractură de şold. Băiatul este intubat iar medicii au luat în calcul transportarea lui către un spital din Capitală.

Șoferul dubiței, un focşănean de 58 de ani, este și el rănit, ajungând la spital cu multiple fracturi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.