Un tânăr de 25 de ani din Mânzălești a ales să își încheie socotelile cu vița într-un mod dur. Acesta s-a aruncat, în această dimineață, de pe podul de la Vadu Pașii. El lucra la o firmă din Buzău și locuia cu chirie într-o casă din cartierul Dorobanți. Tânărul Adrian Putinică era surd și de mai mulți ani se împrietenise cu tineri din Asociația 1 Iunie. El avea familie şi prieteni apropiaţi care acum sunt stupefianţi de moartea sa. Ei spun că tânărul, deşi cu handicap, se bucura de viaţă şi nu avea motive să se sinucidă.  Împrejurările exacte ale morţii sale vor fi stabilite de poliţişti.

Scena s-a produs sub privirile unui bărbat care căuta prin gunoaiele strânse sub pod. La un moment dat, acesta a văzut cum un barbat  a căzut în gol, izbindu-se de cimentul din jurul unui pilon. Omul speriat de cele văzute a anunţat imediat la 112 iar o Ambulanţă şi un echipaj de Poliţie s-au deplasat la locul solicitării. Din păcate, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Poliţiştii urmează să stabilească acum dacă tânărul s-a sinucis ori a murit în urma unui accident.

Adrian Putinica face parte din comunitatea surdo mutilor si e dintr-o familie numeroasa. Prietenii si cunostiintele au reactionat deja,pe retele de socializare. ,,Astăzi s-a stins din viata tânărul surd Putinica Adrian. Copile drag, prieten al fiul meu de ce ai ajuns tu sa îți pui capăt zilelor ? Durere și suferință astăzi pentru fiul meu care în câteva ora va susține un examen. Au fost colegi de clasa, au fost prieteni buni,a fost pentru mine un copil. Mi se rupe inima în 2 de suferință! Dumnezeu sa te aibă în grija sa iar pentru familia ta distrusa,condoleanțe!, a scris pe Facebook Ionica Tarău, președinta Asociației 1 Iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.