Patru dintre cei 9 deputați buzoieni vor primi bani din buget pentru a-și achita chiriile în București la hotel sau pentru o locuinţă închiriată, în madatul pe care tocmai l-au început. Social-democraţii Marcel Ciolacu şi Marian Ghiveciu, vor sta la hotel, tariful minim în astfel de unităti fiind de 190 de lei pe noapte. Alţi doi deputaţi, Gheorghe Coman, de la PP-DD, şi Adrian Mocanu, de la PSD, au solicitat bani pentru a locui cu chirie. Ei vor încasa de la Parlament 70% din tariful minim practicat de unităţile hoteliere, adică aproape 133 de lei pe noapte.

Ceilalţi cinci deputaţi de Buzău nu au solicitat sume pentru cazare, probabil vor locui în imobilele pe care le deţin în Bucuresti. Este vorba despre liberalii George Scutaru, Titi Holban şi Erland Cocei, dar şi despre Eugen Nicolicea, de la UNPR, şi Cezar Preda, de la PD-L.

În cazul celor patru senatori de Buzău, doar social-democratul Victor Mocanu a solicitat bani pentru cazare, acesta urmând să locuiască la Hotel Marriott. Totodată, potrivit declaraţiei de avere, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău deţine, încă din anul 1996, un apartament în Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.