Pentru a reda centrului oraşului imaginea pe care o merită, autorităţile locale au decis să mute chiriaşii din casele ce aparţin Primăriei şi să refacă aceste clădiri. Buzoienii apreciază ideea şi sunt de părere că este necesară această renovare a caselor ce au aparţinut cândva negustorilor buzoieni. În ultima vreme, clădirile ce se află de o parte şi de alta a străzii Cuza Vodă s-au dărăpănat şi sunt în pericol. În plus nu sunt o imagine prea plăcută pentru cei aflaţi în tranzit.

Aşa se face că reprezentanţii Primăriei au luat o decizie radicală, aceea a evacuării chiriaşilor. Pe lângă intervenția municipalității, și proprietarii caselor de pe Cuza Vodă au obligaţii. Mai exact, reprezentanţii Primăriei ameninţă că dacă aceştia nu vor interveni pentru reabilitarea acestora, impozitele riscă să le fie majorate cu peste 500 la sută.

1 COMENTARIU

  1. Dar casa „George Ciprian” de pe Marghiloman unde stau doar rromi, nu ar fi cazul sa fie renovata? Este un simbol al Buzaului aflat in paragina din cauza celor care locuiesc in ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.