Unul dintre militarii răniți grav în accidentul produs săptămâna trecută în apropierea școlii de aviație de La Boboc are nevoie urgentă de sânge pentru a supraviețui. Valentin George Lupu, tânărul care imediat după accident a fost preluat de un elicopter SMURD și dus la București, se zbate în continuare între viață și moarte. Disperată, soția tânărului militar a lansat un apel pe Facebook, prin care îi roagă pe cei toți care pot dona singe să o facă urgent. Pacientul are grupa primitorilor universali, așa că practic nu contează grupa de sânge a donatorilor, ci să ajungă în centrele de transfuzii cât mai repede.

”Fac un apel către toți prietenii mei de pe Facebook, e nevoie urgent de donatori de sânge pentru Lupu George Valentin, care se afla internat la Spitalul Militar din București. Cei care vor să doneze trebuie să specifice pentru cine donează și spitalul la care trebuie să ajungă sângele. Vă rog din suflet, are nevoie de sânge..!!!Mulțumim !”
Gestul poate fi făcut de oricine, indifferent de grupa de sânge , cel mai important este să menționeze numele militarului Valentin George Lupu.

Reamintim că, miercuri seara, mașina condusă de caporalul Robert Comăneci a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului. Șoferul a murit pe loc, iar ceilalți trei militari au fost răniți. Printre ei și Valentin George Lupu care a fost preluat de la locul accidentului de un elicopter SMURD. De atunci tânărul lupă pentru viața lui pe un pat din Spitalul ”Carol Davila” București. Acum însă are nevoie și de ajutorul celor din jur pentru a putea depăși această cumpănă. Militarul trece prin intervenții medicale complexe și pentru asta are nevoie urgent de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.