În această dimineață, pe pagina de facebook a comunității românilor din Munchen a fost făcut un apel în legătură cu situația unui tânăr aflat pe patul de spital, după ce a fost lovit de tren, băiatul susținând că este din Buzău.

Bună dimineața, oameni buni! Lucrez în Kinikum Großadern și ieri am dat de acest băiat pe numele lui Roșu Claudiu Mihai, este născut pe 4 .04 .2003, spune că este din Buzău. Pe 17 decembrie a fost lovit de tren. El spune că era noapte și ceață si nu a văzut trenul. Se ducea să își cumpere ceva de mâncare, de la un Peco, care era o distanță de 3 km, de unde zice el că era cazat la o firmă de curierat DHL. Nu știe adresa, firma, patronul cum se numește. El zice că venise de 2 zile în Germania și era în probă de lucru și acolo unde era cazat zice că are Bultetinul și Certificatul de naștere.

Este operat la ambele picioare, cap, abdomen și la spate, el stă numai în pat întins, nu are voie să se miște. Vă rog, dacă cineva îl recunoaște, să sune la Spital sau să ia legătura cu mine. El nu are documente, oameni buni , Notfalul l-a luat pt. că era o urgență și l-a băgat în operații, că a pierdut mult sânge, actual îi face transfuzie de sânge. Vă mulțumesc!!!, este mesajul postat de Petruța Pătrașcu (vezi AICI) pe grupul de facebook al Comunității Românilor din Munchen.

Potrivit celor precizate de femeia care a făcut postarea, ar putea fi vorba despre acest caz mediatizat pe data de 19 decembrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.