O altă vedetă autohtonă este trecută pe lista poliţiştilor din Buzău după ce a rămas fără permis în judeţul nostru. După ce Pepe, Luminiţa Anghel, Ioana Băsescu sau Mihaela Borcea, acum Mădălina Pamfile, vedeta Playboy, a fost şi ea prinsă de radarul Poliţiei. La nici o lună după ce şi-a tamponat bolidul pe un drum din Capitală, Mădălina a rămas şi fără permis auto, după ce a fost surprinsă de aparatul radar, pe DN 2 E 85, rulând cu peste 100 de km/h pe raza localităţii Spătaru.

 Chiar dacă au recunoscut-o, poliţiştii din echipajul care acţiona în acea zonă nu au făcut rabat şi au aplicat legea. De altfel, agenţii de circulaţie din Buzău sunt recunoscuţi pentru severitatea lor, multe dintre persoanele publice rămânând fără permis, în timp ce tranzitau judeţul pe DN 2 E 85. Poliţiştii i- au reţinut Mădălinei Pamfile carnetul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.
Asistentă pentru o perioadă scurtă de timp la emisiunea de divertisment „Un show păcătos” şi cunoscută pentru relaţiile cu primarul Radu Mazăre şi cu  fotbaliştii Gabi Matei şi Alexandru Maxim, Mădălina Pamfile a primit cadou maşina de lux în luna decembrie a anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.