Scandalul petrecut la IPJ Olt unde o poliţistă şi-a înjunghiat superiorul motivând că era violată în repetate rânduri l-a dataerminat pe ministrul de intrene Radu Stroe să ceară controale la toate inspectoratele de poliţie din ţară.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău va fi verificat în următoarele zile de o echipă complexă de la Ministerul Afacerilor Interne. Mai mulţi ofiţeri de la Corpul de Control, însoţiţi de psihologi şi sociologi vor veni la Buzău pentru a verifica întrega activitate a ofiţerilor şi subofiţerilor care lucrează în inspectorat.  De astfel, toate Inspectoratele Judeţene de Poliţie din ţară vor fi verificate în următoarele două săptămani. Măsura a a fost anunţaţă ieri dimineaţă de ministrul Radu Stroe. Toate inspectoratele judeţene din ţară vor fi controlate în această perioadă pentru a fi identificate şi sancţionate practicile discriminatorii care le privesc pe angajate.

Sindicaliştii din Poliţie nu privesc cu ochi buni aceste controale, considerand că este momentul potrivit pentru schimbarea şefilor care nu sunt agreaţi de actuala putere. De altfel, reprezentanţii poliţiştilor de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Sindicatul Pro-lex au declarat că se tem ca nu cumva adevăratul motiv al controalelor să fie posibile schimbări din funcţie a unor oameni care nu sunt pe placul actualei puteri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.