După luni bune, râmnicenii vor avea din nou acces mai rapid la serviciile medicale. Astăzi, după analiza asupra circuitelor separate din cadrul unității medicale, Direcția de Sănătate Publică Buzău a dat avizul pentru redeschiderea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Municipal Rm. Sărat. 
„Ziua de astăzi ne-a adus o veste extrem de bună și așteptată de toți râmnicenii! ???????? ????????? ? ?????? ?????? ?? ?????̦?????? ? ??????????? ??? ?????? ??????????????, ultima condiție ce trebuia îndeplinită pentru ca „Policlinica” să fie deschisă pentru pacienți.
Au fost făcute toate pregătirile pentru ca în doar câteva zile activitatea să fie reluată. Astfel, după cinci luni în care râmnicenii au fost lipsiți de servicii medicale, un prim pas spre normalitate a fost făcut!
Mulțumesc conducerii unității, Managerului, Directorului Medical și membrilor Comitetului Director, întregului personal de îngrijire al Spitalului pentru implicarea și susținerea acestui demers, al deschiderii Policlinicii!” , a scris primarul Sorin Cîrjan, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.