Avocatul Mihail Cosmin Vasile, din Baroul Buzău, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de patru ani în dosarul retrocedărilor ilegale a peste 5000 hectare de pădure de la Gura Teghii. Mihail Cosmin Vasile este fiul fostului prim-procuror de la Pătârlagele, Gavril Vasile.

Avocatul Mihail Cosmin Vasile a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 10 martie 2015, într-o cauză disjunsă din „Dosarul Retrocedărilor“, în care au mai fost implicaţi fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc şi fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu.

Împreună cu avocatul Mihail Cosmin Vasile, în acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi omul de afaceri ialomiţean Gheorghe Ceteraş, fiind acuzat că a căutat să obţină de la Gheorghe Paltin Sturdza, trimis în judecată în dosarul Hrebenciuc, o suprafaţă de două ori mai mare decât cea de la Gura Teghii, astfel încât Sturdza să intre mai repede în posesia a peste 43.000 de hectare de pădure, pe care încerca să le obţină, de altfel, nelegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.