Cunoscutul interlop Valentin Dăngălaş cunoscut sub numele de „Bididiu” a fost dus ieri, încătuşat la Parchet pentru a fi audiat. De acolo a ieşit liber, procurorul luînd decizia punerii sub control judiciar pentru 60 de zile, Asta deşi poliţiştii au propus Parchetului de pe lîngă Tribunalul Buzău, arestarea preventivă.

Renumitul interlop Gheorghe Valentin Dăngălaş, cunoscut sub numele de Bididiu, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut miercuri de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Buzău, serviciul Investigaţii Criminale.

Poliţiştii îl bănuiesc că a comis mai multe furturi în Elveţia, în perioada 2012-2015, după care a revenit în ţară şi şi-a achiziţionat două maşini de lux marca BMW și Porsche, în valoare de peste 200.000 de euro dar şi alte bunuri, precum un imobil de 100.000 de euro.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că interlopul se face vinovat de mai multe ilegalităţi comise în Elveţia, iar oamenii legii de acolo l-ar fi dat în urmărire. Bididiu a fost astăzi reținut de oamenii legii, iar mâine va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

  1. Cate sute de mii de euro cotizeaza Bididiu de 10 ani la judecatori, fostul primar etc…. ce naiba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.