CLM
Consilierii municipali au aprobat, la ultima ședință de consiliu local municipal, raportul privind dizolvarea contractului de asociere în participațiune dintre municipalitate și societatea care administrează patinoarul Ice Magic. Prin urmare, Primăria va prelua investiția făcută de Elcar Gid, în valoare de 700.000 de euro, bani pe care va trebui să îi plătească în termen de 2 ani.

„Municipiul Buzău va prelua investiția în valoare de 700.000 de euro plătibili în 2 ani. La următoarea ședință se va face atât hotărârea de preluare cât și prevederea de buget pentru anul viitor. Prețul convenit este mai mic decât cea mai mică evaluare cu 50.000 de euro”, a declarat la finalul ședinței Consiliului Local Municipal primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală.

După ce va prelua patinoarul, Primăria va încerca atragerea de fonduri europene pentru acoperirea obiectivului astfel încât acesta să poată fi utilizat toată perioada anului.

„Există o soluție de acoperire completă ca să fie funcțional toată perioada anului, însă fondurile municipalității nu au această prioritate, și de aceea am opta pentru fonduri europene. Dacă reușim să le atragem îl vom acoperi complet și dacă nu va funcționa la fel ca și până acum”, a mai declarat primarul Constantin Boșcodeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.