În curând, cinefilii buzoieni vor avea posibilitatea să vadă cele mai noi filme pe marele ecran. HAPPYCINEMA®, care se va deschide în incinta Galleria Mall Buzău, de pe Bulevardul Unirii nr. 301A, va avea trei săli confortabile, dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație. Experiența tridimensională este asigurată de sistemele MasterImage 3D, iar calitatea excelentă a proiecției și a sunetului creează o realitate alternativă pentru spectator: imersie profundă în atmosfera filmului.
Pentru toți iubitorii filmului, indiferent de vârstă, HAPPYCINEMA® își propune să devină locul preferat pentru petrecerea timpului liber, fie că e vorba de weekend sau de câte o oră, două de relaxare, răpite din programul încărcat din timpul săptămânii.
HAPPYCINEMA®
HAPPYCINEMA® este un brand nou în piața operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, HAPPYCINEMA® operează în prezent un multiplex în Focșani Mall și are planuri de extindere la nivel național, în 2016 având planificate deschiderea de cineplexuri în alte 3 orase cu o populație de peste 80000 locuitori.
Prin promoțiile spectaculoase, adaptate la specificul publicului din zonele unde operează, HAPPYCINEMA® cauta sa aducă bucurie tuturor iubitorilor filmului!

Galleria Mall Buzău este primul și cel mai mare mall inaugurat în Buzău. Cei 22.000 mp garantează vizitatorilor o experiență completă de shopping, timp liber și divertisment: de la mărci de renume și producători cunoscuți în fashion, încălțăminte și accesorii, la mobilier, saloane cosmetice, wellness, loc de joacă pentru copii, cafenele și restaurante pentru adulți, cel puțin 40 de evenimente speciale organizate anual și, în curând, și cinematograf, prin HAPPYCINEMA®.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.