Fănică Bârlă, viceprimarul cu atribuţii de primar a încheiat astăzi două mandate de viceprimar în cadrul Primăriei Buzău.

Fănică Bârlă a declarat că este mulţumit de perioada în care a ocupat fotoliul de primar, că a avut şi multe reuşite, dar a avut şi neîmpliniri.

Fănică Bârlă îşi va strânge astăzi lucrurile din birou, iar locul său va fi luat de viceprimarul Andrei Neder.

Fănică Bârlă a declarat că în cei 8 ani cât a ocupat funcţia de viceprimar nu şi-a luat decât 20 de zile de concediu de odihnă şi a lipsit la o singură şedinţă de consiliu local municipal, astfel că în următoarele două săptămâni îşi doreşte o perioadă de concediu. Începând cu luna iulie, fostul viceprimar cu atribuţii de primar va ocupa postul de director de transport în cadrul unei societăţi subordonate Primăriei Municipiului Buzău şi va ocupa şi postul de consilier local municipal.

3 COMENTARII

  1. Cum reusesc astia sa se angajeze tot la „stat” ?
    Posturile nu se ocupa prin concurs?
    Vedea-i-as la patron !

  2. Vai de societatea aia,se alege praful de tot.E multumit de tot ce-a realizat la Primarie ?Pe noi,buzoienii,ne-a desconsiderat 8 ani,dar,nici acum la plecare nu se trezeste ?Ar face foarte bine sa se mute din Buzau,sa nu-i mai vedem figura nesuferita.

  3. Angajatule, dl. Birla a fost patron inca de la inceputuil anilor ’90. Primul si printre cei care au reusit cu succes in mediul privat. Prin munca proprie si nu ruland afaceri cu statul sau cumparand pe nimica toata foste fabrici comuniste. Va garantez ca dansul poate face fata oricaror provocari, pentru ca are educatia si istetimea necesara. Si insusi faptul ca a ales sa lucreze nu cocotat intr-un scaun spune multe despre caracterul omului si modestia sa. Hai sa fim corecti! Chiar nu trebuie sa ne placa figura unui om, ca sa-i recunoastem meritele. Respect, dle Birla!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.