Liderul PD-L Buzău, deputatul Cezar Preda susține necesitatea celor două obiective sportive din municipiul Buzău: Bazinul Olimpic și Patinoarul și crede că toți buzoienii în special copiii și tinerii trebuie să aibă acces.

Pentru mine întotdeauna Bazinul Olimpic și patinoarul au fost două obiective absolut necesare buzoienilor. Ele nu pot fi rentabile ca activități economice independente, trebuie susținute de autoritățile locale. În condițiile în care parteneriatele inițiate de mine s-au oprit ( de ce și cu ce motiv? ) eu salut parteneriatul cu Consiliul Județean al Bazinului Olimpic” .

Liderul democrat liberal afirmă că decizia președintelui Consiliului Județean a fost salutată de consilierii județeni PD-L : „ consilierii PD-L vor vota în unanimitate acest parteneriat și urmează ca primăria să intre cu subvenții suplimentare în acest parteneriat pentru ca Bazinul Olimpic să poată oferi condiții de învățare a înotului tuturor copiilor buzoieni. Primarul municipiului  Buzău nu trebuie să oprească copiii să învețe să înoate și să patineze, el trebuie să- i ajute„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.