Președintele în exercițiu al Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu și-a recunoscut înfrângerea la aceste alegeri locale în fața candidatului USL. Într-o declarație de presă, Mocanu a afirmat că a candidat “împotriva unei sigle puternice, care l-a învins.”

“Sunt mulțumit că am pus umărul, într-o manieră decisivă, la victoria zdrobitoare a PSD la alegerile locale în ceea ce privește numărul primarilor aleși după votul din 10 iunie. Social-democrații din Buzău, împreună cu care am făcut campanie zi de zi, sunt câștigătorii incontestabili ai acestui scrutin, pentru că PSD are mai mult de jumătate dintre primarii din județ. 

Sunt mâhnit în legătură cu rezultatele votului pentru alegerea președintelui Consiliului Județean și cred că am toate argumentele din lume să am o asemenea reacție. Am avut un mandat cu realizări importante, am prezentat buzoienilor cea mai bună ofertă politică posibilă. În ciuda dezinformărilor și capcanelor puse la  cale de adversari, am dus una dintre cele mai frumoase campanii electorale din acest județ. Din păcate, lipsa semnului electoral a avut o pondere mult mai mare în rezultatul votului decât punctele tari cu care am început campania. Prezența în sigla USL a semnului electoral al PSD, partidul care m-a susținut fără dubiu în această perioadă, a influențat decisiv rezultatul scrutinului și cea mai bună dovadă care susține acest adevăr este că, la nivelul votului pentru primari, acolo unde PSD și PNL au mers separat, PSD a câștigat într-o manieră zdrobitoare. Am candidat independent împotriva unei sigle puternice și aceasta m-a învins. Alegerile locale din 2012 din acest județ au arătat că buzoienii votează în continuare politic și că nu a fost cel mai bun moment pentru o candidatură independentă.

Vreau să le mulțumesc tuturor buzoienilor care m-au susținut și m-au votat. Le sunt recunoscător și colegilor social-democrați care m-au susținut fără rezerve în această campanie.

Viața merge însă mai departe, iar evoluția mea publică nu se încheie aici. Victor Mocanu merge mai departe!

 VICTOR MOCANU”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.