Presedintele Consiliului Judetean, Victor Mocanu, a pus ochii pe bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea – buget pe care-l caracterizeaza ca fiind unul “imens” – si din care spera ca institutia pe care o conduce sa obtina fonduri pentru investitii. Aceste fonduri, alaturi de cele europene, ar putea, a sustinut Victor Mocanu in cadrul unei conferinte de presa, sa mai adauge cate ceva bugetului insuficient al Consiliului Judetean.

Astfel, Victor Mocanu spera in demararea de noi investitii si in continuarea altora deja incepute, precum drumuri judeţene, retele de apă si canalizare din diverse comunitati locale, reabilitarea Ambulatoriului Spitalului Judetean si a celor doua sectii inca nereabilitate (Pediatrie si Interne) ale aceleiasi unitati sanitare.

Presedintele Consiliului Judetean a mai spus ca spera ca, impreuna cu reprezentantii Partidului National Liberal – care, alaturi de cei ai Partidului Social Democrat, formeaza, acum, majoritatea in miniparlamentul judetean -, sa identifice solutii pentru incheierea lucrarilor la noua cladire a Maternitatii; sursa citata  a estimat ca acest eveniment s-ar putea consuma in intervalul trimestrul III 2012-trimestrul III 2013. Victor Mocanu a mai spus mai trage sperante la finalizarea “Drumului Vinului”, la reabilitarea DN 10 pana la Colţi, la interventia, in caz de nevoie, pe drumul judetean catre Vulcanii Noroiosi, dar si la continuarea modernizarii statiunii Monteoru.

Mihail TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.