Zvonurile care circula pe seama nominalizarii candidatului unic pentru sefia Consiliului Judetean din partea USL il dau drept castigator al cursei sondajului intern pe liberalul Cristi Bagiu.

Acesta insa infirma deocamdata posibiltatea de a fi alesul USL pentru miniparlamentul judetean. “Nu este nimic adevarat, sondajul va incepe abia la jumatatea lunii mai, nu s-a stabilit la nivel central nimic asa cum se zvoneste”, a declarat senatorul PNL.

Pe de alta parte, seful PSD Buzau, Constantin Boscodeala, chiar daca infirma si el zvonul de ultima ora, sustine ca potrivit rezultatelor partiale pe care le are PSD, Victor Mocanu are cele mai mari sanse la nominalizarea in cursa pentru mandatul de la CJ.

“Avem niste rezultate partiale, ele indica o diferenta mare intre candidatul nostru si domnul Bagiu, domnul Mocanu. (…) sigur insa candidatul va fi domnul Victor Mocanu”, a precizat presedintele organizatiei judetene PSD. Perioada de sondare va incepe pe 15 mai si se va finaliza pe 30 iunie, dupa care in perioada 1-15 iulie vor fi facute publice rezultatele si se va stabili candidatul unic al USL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.