Victor Ţîrlea, arhitect şef în cadrul Serviciului Urbanism şi Dezvoltare Urbană din cadrul Primăriei Buzău, sau arhitectul orasului, asa cum este cunoscut, a fost somat de două ori de primarul municipiului Buzău sa elibereze funcţia insa până acum nu s-a conformat.

Ani de-a rândul, Victor Ţîrlea, arhitect şef în cadrul Serviciului Urbanism şi Dezvoltare Urbană din cadrul Primăriei Buzău a fost contestat de buzoieni din cauza faptului că nu s-au luat măsuri pentru schimbarea la faţă a oraşului. Cel mai probabil, din acest motiv primarul Toma i-a cerut să demisioneze, şi nu o dată, chiar de două ori.

„Acestui arhitect al oraşului i-a cerut de două ori să îşi depună demisia. O data a venit cu o cerere de concediu şi i-am spus că ar fi mai bine sa işi prezinte demisia, insa până acum nu a făcut-o. Avem mai multe planuri pe care le vom pune în aplicare pentru schimbarea oraşului”, a declarat Constantin Toma la un post local de televiziune.

2 COMENTARII

  1. Imi aduc aminte cum era orasul prin anii 1977, copil fiind atunci, oricum era mai frumos ca acum, mai bine gandit ca arhitectura, apoi au inceput demolarile iar din 1990 in Buzau parca s-a rasturnat caruta cu arhitecti repetenti, care si-au dat examenele in orasul nostru.
    Bine faceti dle, Toma daca ne scapati de acesti arhitecti ai Buzaului care nu sunt decat niste neispraviti, care stau cu fundul pe scaun, fara sa faca nimic pentru oras si au si o galeata de bani pe luna.
    Faceti curatenie in primarie. Felicitati domnule Toma.

  2. Mai bine iti faci tu curatenie in casa !!!!!!!! Toti „desteptii” isi dau cu presupusul si ii jignesc pe cei care chiar au invatat. Inapoi la scoala !!!! Incultura se vede… „Felicitati” ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.