Aproape o sută de protestatari, majoritatea cadre militare disponibiliziate, au ieșit aseară în stradă în municipiul Râmnicu Sărat ca să ceară demisia Guvernului și a șefului statului. Mitingul a fost autorizat de Primăria Municipiului Râmnicu Sărat, acțiunea urmând să se desfășoare între orele 18.00 și 22.00. Oamenii nu au rezistat prea mult în stradă din cauza frigului pătrunzător, așa că manifestația s-a încheiat după numai o oră și jumătate.

Protestatarii s-au strîns la Casa de Cultură a municipiului Râmnicu Sarat după care s-au îndreptat în coloană spre sediul PD-L din localitate, și pe toată durata protestului au strigat lozinci antiguvernamentale și antiprezidențiale. Oamenii spun că întoarcerea lui Raed Arafat la Ministerul Sănătății nu rezolvă nici pe departe problemele din sănătate. Aceștia au acuzat Executivul de starea proastă a traiului de zi cu zi iar pentru îndreptarea situației nu văd decît o cale: demisia Guvernului și a Președintelui.

La protestul de la Râmnicu Sărat nu s-au înregistrat evenimente, oamenii au fost supravegheați de dispozitive de jandarmi și polițiști de la ordine publică. Protestul de la Râmnicu Sărat este o premieră pentru oraș cu atît mai mult cu cît în reședința de județ în trei zile de proteste nu s-au strîns mai mult de 150 de manifestanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.