Acuzații dure, după concursul pentru funcția de director de la Colegiul Național B.P. Hasdeu. Profesoara de istorie Elena Năstăsoiu îl acuză pe șeful educației buzoiene că, prin atitudinea sa și a unor membrii din comisia de examen, a fost intimidată în cadrul interviului pe care l-a susținut pentru funcția de director. Toate aceste acuzații au fost lansate, aseară, la o emisiune tv, în cadrul căreia a intervenit și inspectorul școlar general, profesorul Ionel Meiroșu. 

Dragi buzoieni, astăzi am avut, spun unii curajul, eu aș zice DEMNITATEA de a ieși public să vorbesc despre neregulile și viciile premeditate ale Concursului de ocupare a funcțiilor de director, aspecte care pot fi probate prin înregistrările audio-video ale probei de interviu! Respect ptr. cei care au obținut funcțiile prin muncă, determinare, sudoare, sacrificiu și știință de carte! Respect ptr colega mea care a avut un punctaj mai mare decât al meu, este un om integru, valoros și cu plusvaloare ptr învățământul buzoian! Ceea ce aduc eu în discutie este mascarada organizată de către “ capete încoronate” ale învățământului buzoian! Urmăriți interviul! Merită! Sunt argumente susținute legal! Sfatul meu: “ Dacă treci prin iad, continuă să mergi” ( W Churchill)… luptați ptr onoare, demnitate! Educația nu este nici de stânga, nici de dreapta! Viitorul copiilor noștri nu se negociază, ci se construiește!, a scris profesoara Elena Năstăsoiu, după emisiunea în care a dezvăluit cum s-a desfășurat proba de interviu.

Câștigătoare a concursului pentru postul de director de la Colegiul Hasdeu a fost desemnată profesoara Virginia Mândruță Tănăsescu (director cu delegație, înainte de concurs), dar profesoara Elena Năstăsoiu a depus contestație. 

VEZI AICI ÎNTREAGA EMISIUNE ȘI SCHIMBUL DE REPLICI ÎNTRE PROF. ELENA NĂSTĂSOIU ȘI PROF. IONEL MEIROȘU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.