Încă o investiție pe cale să se realizeze la Buzău.” , a anunțat primarul Constantin Toma, făcând referire la faptul că au sosit bicicletele ce vor putea fi folosite de buzoieni, în tot orașul.

Ne-au sosit cele 485 de biciclete din Germania, ce vor putea fi utilizate accesând una din cele 48 de stații, răspândite prin tot orașul. Este tot un proiect finanțat pe fonduri europene, pe axa de ,,mobilitate urbană”.

Sunt biciclete moderne care pot funcționa atât clasic, prin pedalare, dar și electric.

30 din aceste biciclete vor fi pentru persoane cu dizabilități locomotorii, iar 30 vor fi cu 3 roți, pentru persoane vârstnice care nu pot merge pe o bicicletă normală.

Odată cu finalizarea bulevardelor Unirii și Industriilor, vom avea 12 km de piste speciale de biciclete, la care se vor mai adăuga încă 14 km, odată cu finalizarea proiectului Anghel Saligny, unde vom reabilita 14 străzi.

În anii viitori vom încerca ca pe toate străzile, unde se poate din punct de vedere tehnic, să avem cât mai multe piste, astfel încât bicicleta să devină unul din mijloacele de deplasare agreate de buzoienii iubitori de sănătate și mediu.

Proiectele de schimbare în bine a Buzăului continuă și într-un timp relativ scurt Buzăul va deveni mai bun!” , a adăugat edilul-șef buzoian, venind cu detalii într-un material VIDEO, despre modul de utilizare a bicicletelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.