Sărăcia împinge la gesturi disperate! Un bărbat din județul Buzău a decis să-și vândă un rinichi și un plămân, pentru că nu-i ajungeau banii pentru a-și crește copiii. Știa că, din clipa în care a anunțat public acest lucru, poate să ajungă la închisoare.

Lucian Mihăilă are 39 de ani și este pensionat pe caz de boală. Locuiește împreună cu soția și cei patru copii într-o casă mizeră la marginea satului Limpeziș și nu știu ce le va aduce ziua de mâine. Muncește cu ziua pentru a avea ce le pune pe masă copiilor. Şi pentru că prin muncă nu reuşeşte să-şi întreţină familia a hotărât să-şi vândă un rinichi. 15.000 de euro vrea, iar dacă vor fi doritori, renunţă şi la o bucată de plămân.

După ce au aflat că vecinul din capul străzii vrea să-și vândă un rinichi câțiva săteni au început să-și bată joc de el și să-i spună că-l paște pușcăria. Când a realizat că este în perciol să-și lase familia fără sprijin bărbatul a retras anunțul. Acum speră că va fi iertat de autorități, deşi legea interzice comercializarea de organe, iar cei care cumpără sau postează anunţuri de vânzare, pot sta după gratii mulţi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.