PDL a lăsat o Românie care este în parametrii stabiliți cu Fondul Monetar Internațional, iar noua guvernare nu poate invoca o moștenire grea. Asta a declarat deputatul buzoian Cezar Preda după ce noul Executiv a semnat acordul cu Fondul Monetar Internațional.

“Guvernarea de stânga din România începe să înțeleagă realitățile din teren, așa cum sunt ele, fără interpretări politicianiste. La încheierea mandatului, Jeffrey Franks a declarat, fără echivoc, că România este în parametrii stabiliți cu Fondul, singurele depășiri fiind la cheltuielile de capital. Așadar, toate chestiunile legate de greaua moștenire s-au spulberat ieri prin acceptul scrisorii și acordului cu FMI al noului guvern”, a declarat Cezar Preda.

Potrivit deputatului buzoian, semnarea acordului între noul Executiv și FMI duce a doua tranșă a creșterii salariilor bugetarilor, tocmai în 2013.

“În ceea ce privește creșterea salariilor, pentru care noi ne angajasem de la 1 iunie, noua guvernare de stânga a declarat că va avea loc în două tranșe, de la 1 iunie și 1 octombrie, revine peste două zile și spune la 1 iunie și la 1 decembrie, și Jeffrey Franks trage concluziile și spune că a doua tranșă va fi în 2013”, a mai declarat Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.