Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, și-a criticat din nou colegii din Parlament pentru că, de două săptămâni, în plenul reunit al Parlamentului nu se ajunge la niciun consens în ceea ce priveşte numirea consilierilor Curţii de Conturi. Preda atrage atenţia că dacă vor continua în acest fel, Parlamentul va pierde mult la capitolul credibilitate.

Blocajul din camerele reunite ale Parlamentului, pare să fie unul departe de a fi rezolvat. În opinia deputatului buzoian, totul pleacă de la reprezentanții opoziției care s-au supărat că printre cei șase consilieri care urmează să fie numiți la Curtea de Conturi nu se află niciunul propus de PSD sau PNL, ci doar de la PDL (patru propuneri), UDMR și UNPR.

Așa că în decurs de două săptămâni, senatorii și deputații s-au întâlnit în plenul reunit al Camerelor, fără niciun rezultat. Mai mult decât atât, Cezar Preda atrage atenția colegilor săi parlamentari că subiecte mai importante, aflate pe ordinea de zi, nu mai ajung să fie discutate din cauza acestui blocaj. Preda dă exemplul rapoartelor de activitate ale SRI pe ultimii patru ani care au intrat pe ordinea de zi pentru dezbatere, dar peste care s-a trecut din lipsă de timp.

“Este inadmisibil să bagi de două ori în plenul reunit rapoartele de activitate ale Serviciului Român de Informații de pe ultimii patru ani și ele să nu mai intre pe ordinea de zi pentru că noi am fost ocupați să ne certăm ore întregi de ce să intre persoana aia și să nu intre persoana pe care o vrem noi. De fapt, totul este pentru niște funcții prea bine plătite față de ceea ce câștigă românii”, a declarat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.