O filmare făcută recent în comuna buzoiană Vâlcelele produce stupoare în mediul online. Este vorba despre un episod de cruzime față de animale. Mai mulți bărbați lovesc cu bâta doi cai înhămați la două căruțe, în mijlocul străzii, ziua-n amiaza mare. Loviturile sunt atât de puternice, încât unul dintre cai pică secerat, în mijlocul drumului. Cu toate acestea, unul dintre bărbați continuă să lovească animalul și să tragă de el. Totul se întâmplă sub privirile unor copii, care însoțeau mai multe familii aflate cu cele două căruțe. 

Atenție! Imagini șocante!

În urma apariției filmulețului pe facebook, Poliția buzoiană s-a autosesizat și face cercetări pentru a-i identifica și pedepsi pe agresori. 

Filmarea a fost distribuită online de fostul viceprimar al Capitalei, Tudor Tim Ionescu, zis Tudy, consilier general, cunoscut ca militant pentru înființarea Poliției Animalelor.

Scursuri umane bat cai spre amuzamentul lor bolnav.“ , scrie Tudor Tim Ionescu, la postarea făcută aseară pe pagina sa de facebook, la care este atașată filmarea, distribuită deja de aproape 300 de persoane, având peste 18.000 de vizualizări și sute de comentarii din partea cetățenilor indignați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.