Dan Diaconescu a rămas fără partid la Buzău. Asta după ce liderul organizaţiei judeţene, Constantin Tache, şi-a anunţat, astăzi, demisia, împreună cu mai mulţi membri ai conducerii locale a partidului. Acesta a declarat că, din cei peste 7.000 membri ai PPDD, o bună parte dintre cei 3.500-4.000, pe care i-a înscris el, personal, vor părăsi şi ei partidul. Fostul preşedinte al PPDD Buzău spune că este probabil ca organizaţia din Râmnicu Sărat să nu-l urmeze, întrucât este formată, în majoritate, din populaţie de etnie romă, mult mai uşor de manipulat.

Tache părăseşte formaţiunea politică a lui Dan Diaconescu după ce a constatat, spune el, că partidul care se autoproclamă a fi unul al oamenilor amărâţi este de fapt, o afacere a unui grup de otevişti îmbuibaţi, veritabili ciocoi. De asemenea, el susţine că Diaconescu minte că ar fi dat sume importante de bani organizaţiilor judeţene; dimpotrivă, pretenţiile materiale ale centrului către acestea fiind de ordinul a un milion-două de euro.

Imediat după anunţ preşedintele filialei Buzău, Constantin Tache şi-a îndemnat cei doi vicepreşedinţi să strângă toate afişele cu sigla partidului şi imaginea lui Dan Diaconescu şi să le incendieze în faţa sediului din centrul municipiului.

Fostul preşedinte al PPDD spune că nu s-a gândit dacă va migra către altă organizaţie politică, dar, dacă ar face-o, s-ar orienta către P.S.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.