De aproape 24 de ore, aceste imagini fac înconjurul internetului și stârnesc controverse, în legătură cu un incident petrecut în orașul Nehoiu. Într-o filmare postată pe Știri Din Calvini, se observă cum o femeie vârstnică încearcă să se apere cu o creangă de un câine care pare să o atace. La un moment dat, când femeia se apropie de animal, un bărbat îi ia creanga vârstnicei, iar câinele sare pe femeie și o trage în jos, vârstnica dezechilibrându-se. Când femeia este la pământ, câinele o mușcă.

Imaginile, care au sute de distribuiri, au născut adevărate dezbateri. Unii dintre localnici spun că femeia respectivă îi provoacă deseori pe maidanezi, având la ea în permanență o creangă.

De altfel, înainte de postarea respectivă, pe facebook au apărut imagini cu aceeași femeie, care aruncă cu ceva de la balcon înspre niște câini.

Sursă: facebook Felicia Stănișor

Pe de altă parte, alții precizează că, indiferent de comportamentul femeii, nu ar trebui să se ajungă la astfel de incidente, mai ales că vârstnica putea suferi leziuni grave în cădere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.