Astăzi, în primul weekend în care s-a dispus prelungirea programului la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, măsură dispusă de prefect, în sprijinul oamenilor, circa 250 de buzoieni s-au prezentat la ghișeele acestui serviciu.

Având în vedere numărul mare al persoanelor care au venit la S.P.C.R.P.C.I.V încă de la primele ore ale dimineții, prefectul Daniel Țiclea a dispus suplimentarea numărului de ghișee, astfel încât toate cererile cetățenilor să poată fi rezolvate în cursul zilei.

Unii dintre ei eu venit cu mult mai devrme de deschiderea programului, în speranța că își vor putea rezolva problemele mai repede, fără programare.

„În pofida deficitului operațional de personal (50%), încercăm, astăzi, să venim în ajutorul celor care au nevoie de preschimbare permis sau înmatriculare provizorie. Sunt oameni mulți, pe care i-am asigurat că, astăzi, suntem aici pentru dumnealor. Lucrăm cu 2 ghișee pentru permise și 2 ghișee pentru înmatriculări. În plus, am rugat încă o colegă din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V Buzău să vină de acasă pentru a putea deschide un alt ghișeu.
Venim astfel în sprijinul oamenilor care trebuie să-și rezolve problemele. Pe de altă parte, îmi exprim speranța ca exemplul S.P.C.R.P.C.I.V Buzău să fie urmat de cât mai multe instituții ale statului român” a declarat prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea.

Șeful de la Casa Albă a dispus ca și sâmbăta viitoare, pe 26 noiembrie, ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor să fie deschise, măsură care ar putea fi prelungită, dacă își va dovedi, în continuare, utilitatea.

„Acum avem capacitate logistică la S.P.C.R.P.C.I.V Buzău, avem curte în care oamenii își pot parca autoturismele, clădiri curate, săli de așteptare pentru ca buzoienii să nu mai aștepte în frig, vânt, ploaie sau ninsoare. Cu toate aceste dotări, putem gestiona un volum mare de activitate, însă rămâne problema de personal cu care se confruntă acest serviciu, problemă care nu revine în sarcina Prefecturii.
Sperăm ca în viitor, aceste posturi vacante să fie ocupate, astfel încât timpii de așteptare să devină rezonabili pentru buzoieni”, a mai declarat prefectul Daniel Țiclea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.