foto: facebook Happy Kids for a Happy Life

Cel mai cunoscut grup vocal din Buzău a încheiat încă un an plin de succese, bilanțul pe 2022, al 10-lea an de la înființare, dovedind din nou talentul copiilor coordonați de profesoara Oana Dobre.

Anul 2022 a fost frumos și bun cu noi. Ne-a deschis cărări și ni le-a netezit, ne-a adus aproape oameni minunați și ne-a răsfățat în fel și chip! Am învățat să avem mai multă încredere în noi, să avem credință, pricepere și minte!

În anul 10 al existenței grupului Happy Kids, ni s-au întâmplat:

– Participarea la emisiunea „Românii au talent”

– Proiectul „Tineri în capitale europene” – turneu în Luxemburg, Belgia și Olanda

– Festivalul „Samaa International Festival For Religious and Sufi Music” – Cairo, Egipt

– Participarea la evenimentele dedicate Zilei Naționale a României organizate în Bruxelles, precum și turneul în Cehia și Belgia

– Colaborări cu Centrul cultural și educațional „Al. Marghiloman” Buzău, Muzeul Județean Buzău, Biroul Siguranța școlară din cadrul I.P.J. Buzău, Cantus Mundi România, Centrul Cultural Francofon Buzău, Școala Europeană Luxembourg II, Școala Româneasca „EuropaNova” și Școala Europeană Bruxelles IV

– Participări cu succes la concursuri naționale și internaționale; Organizarea celei de-a doua ediții a Festivalului-concurs de muzică pentru copii și tineri „Happy Summer”.

Ne dorim un an cel puțin la fel de frumos și bun, cu pace, cu prieteni adevărați, cu drumuri interesante și pline de succes. Le mulțumim tuturor celor care au devenit îngerii nostrii păzitori și îi asigurăm că tot ce au investit în noi va da roade bune!

Țineți aproape o crenguță de vâsc, dar mai ales țineți aproape minunile din viața voastră! La mulți, buni și binecuvântați ani!, a transmis celebrul grup Happy Kids.

De Sărbători, Grupul Happy Kids a evoluat în fața buzoienilor, într-un spectacol organizat în Parcul Crâng, la Târgul de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.