Situație gravă la Glodeanu Siliștea, pe drumul județean între Hanul Ovidiu și Casota, unde mai multe autovehicule au rămas blocate din cauza faptului că drumarii responsabili de zonă nu au acționat.

Pe moment, problema a fost rezolvată cu ajutorul unui autoutilaj trimis în zonă de primarul comunei, însă șeful administrației din Glodeanu Siliștea solicită închiderea acestui tronson la noapte, având în vedere că firma de deszăpezire nu va putea acționa.

Din cauza inacțiunii prestatorului Keyboard SRL , 20 de autovehicule au rămas blocate între Han Ovidiu și Casota. Situația nu a generat datorită intervenției primarului de la Glodeanu Siliștea, care a dispus intervenția cu utilajul din dotarea CLSU. La acest moment, circulația în acea zonă, se desfășoară pe un fir., anunță Biroul de Presă al Prefecturii Buzău.

Auoutilajele Keyboard SRL zac în baza Pogoanele

Primarul solicită închiderea sectorului de drum județean la noapte, întrucât este evident ca prestatorul nu-și poate onora obligațiile.” , a precizat prefectul judetului, Daniel Țiclea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.