Accidentul aviatic din vara anului 2009 de la Costesti face inca o victima. Un jandarm buzoian este cercetat de procurorii militari pe motiv ca ar fi impiedicat-o pe sotia pilotului decedat in urma accidentului aviatic sa ajunga la ramasitele avionului, iar femeia s-ar fi  lovit la picior. Ancheta demarata de Parchetul Militar in urma plangerii depuse de sotia pilotului este in curs de desfasurare.

Instructorul Mihai Ungureanu a murit in timpul unui exercitiu de zbor acum aproape 2 ani pe aerodromul de la Costesti, in apropiere de Buzau, insa sotia sa nu-si gaseste nici acum linistea. Femeia acuza ca si-ar fi  rupt piciorul dupa ce a fost bruscata de un jandarm in momentul in care incerca sa ajunga la trupul neinsufletit al sotului sau.

Reprezentantii Jandarmeriei Buzau recunosc ca procurorii militarii au deschis o ancheta si fac verificari daca plangerea buzoiencei este reala.

”E o plangere la Parchetul Militar impotriva unui subofiter care facea parte din cordonul de ordine, un jandarm acuzat ca atunci cand a incercat s-o impiedice pe femeie sa ajunga la avion si ca si-ar fi rupt piciorul. Deocamdata, sunt cercetari facute de Parchetul Militar”, a declarat Florin Micheten, comandantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.