După începerea lucrărilor de reabilitare la două obiective istorice din orașul Buzău, situate în Parcul Marghiloman, șeful Palatului Comunal a venit cu câteva detalii despre aceste investiții, după ce a fost pe șantier (VEZI VIDEO).

,,Este vorba de celebrele grajduri ale lui Alexandru Marghiloman, care adăposteau cei mai buni cai de curse, pursânge englez, din România și ,,Casa de Oaspeți” de lângă Vila ,,Albatros”, în care au stat multe celebrități, inclusiv familia regală a României. Salvând aceste clădiri, salvăm și o parte a istoriei Buzăului!

Vom continua, prin multe acțiuni, salvarea patrimoniului municipiului Buzău, pentru că până la urmă salvarea patrimoniului înseamnă și salvarea identității noastre de buzoieni.

Tot în acest an vor începe lucrările și la ,,Casa Grădinarului” din Parcul Marghiloman, care se va transforma într-un ,,Centru educațional pentru permacultură și hrană sănătoasă”, la dispoziția copiilor buzoieni, care trebuie să învețe să și cultive, dar să se și hrănească sănătos.

Buzăul trebuie să își pună în valoare și trecutul, pentru a avea un viitor mai frumos pentru generațiile viitoare!, a transmis, astăzi, primarul Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.