In opinia presedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, o noua impartire administrativ-teritoriala a tarii nu isi are rostul in acest moment. Mai mult, acesta e de parere ca aceasta tema nu foloseste cetateanului si nici functionarilor publici din administratie, ci este o tema lansata politic.
Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, social-democratul Victor Mocanu, actuala împărţire administrativă a ţării este varianta potrivită care ar trebui păstrată în continuare.

„O noua impartire administrativ-teritoriala a Romaniei ar mari decalajele de dezvoltare economica existente deja, avand in vedere ca resedintele acestor zone vor fi plasate in zonele dezvoltate, in zonele cu potential economic mare. Judetele care au fost saraca vor fi si mai sarace. Asta cred ca se si intentioneaza pentru ca din saracie, de acolo se scot voturi”, a declarat azi intr-o conferinta de presa Victor Mocanu, presedintele Consiliului Judetean Buzau.

Nici primarul Boscodeala nu vede cu ochi buni aceasta impartire, mai ales ca exista in acest moment regiuni de dezvoltare regionala, care deruleaza programe cu fonduri europene.
„Cred ca de fapt Basescu a ajuns la concluzia ca daca tot nu castiga nici presedinti de consilii judetene, nici primarii, de ce nu ar face o alta impartire teritoriala astfel incat sa iasa in favoarea culorii portocalii” sustine Constantin Boscodeala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.