La ediția de la Buzău a Târgului Gaudeamus, eveniment organizat în premieră la Centrul Muzeal „I.C. Brătianu” de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, au fost prezente zeci de edituri importante, responsabilii Primăriei Buzău ținând să se numere printre participanți cu mai multe titluri.

Constantin Toma, primar: „Nu puteam ca și Primărie să nu profităm de această oportunitate și să nu lansăm o parte din cele 60 de titluri de carte pe care le-am inițiat și editat în cei 6 ani de când sunt primar. Doi dintre autorii cărților tipărite, doamna Viorica Răpan și domnul Costel Vînătoru și-au prezentat lucrările în fața numeroșilor buzoieni prezenți. A fost un mare succes care ne întărește convingerea că educația și cultura trebuie în permanență sprijinite pentru a ne reconstrui o comunitate cât mai educată și mai cultă.

La eveniment au participat și au luat cuvântul și domnul Petre Emanoil Neagu, Președintele Consiliului Județean Buzău, căruia îi mulțumesc pentru contribuția la renașterea acestei clădiri istorice și găzduire, precum și domnul Ștefan Davidescu care ne ajută de ani buni să ducem acțiunea de tipărire de carte buzoiană mai departe.

O notă deosebită pentru domnul Costel Vînătoru, Directorul Băncii Naționale de Gene de la Buzău, care în afară de lansarea cărții ,,Iazul Morilor – leagănul civilizației buzoiene” și-a lansat și o carte premiată de Academia Română ,,Tratat special de agricultură”.

VEZI VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.