Primarul Constantin Toma a transmis un mesaj la finalul vizitei efectuate de fostul primar al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, actual președinte al Consiliului Județean Bihor, eveniment care a făcut parte din campania de informare pentru referendumul programat pe data de 26 septembire, pentru unirea comunei Țintești cu orașul Buzău. 

Dragi buzoieni,
Ieri, la Buzău, a fost prezent domnul Ilie Bolojan, de la Oradea, cel care este considerat unul dintre cei mai buni primari din România, după 1990.
Am fost împreună toată ziua, inclusiv la Țintești, la Hramul Bisericii, dar și la o dezbatere publică de înalt nivel, la Amfiteatrul din Parcul Tineretului.
Iată un mic fragment al vizitei prin Buzău!
Mulțumesc tuturor buzoienilor care au fost prezenți fizic sau online la aceste întâlniri, prin care domnul Bolojan a demonstrat cât de necesară este unirea dintre Buzău și Țintești.
Ceea ce s-a întâmplat ieri la Buzău, poate fi un exemplu la nivel național, de ceea ce înseamnă cooperare între doi oameni din partide diferite, care își doresc dezvoltarea comunităților lor.
HAI BUZĂU!
HAI ORADEA!, a scris edilul-șef Constantin Toma, pe pagina sa de facebook, la o postare la care a atașat un filmuleț-rezumat al vizitei lui Ilie Bolojan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.