Ieri, șeful Palatului Comunal a ținut să participe la nu mai puțin de patru festivități de deschidere a anului școlar: la Colegiul Eminescu (tot în locația de pe Transilvaniei, pentru că încă nu se poate face revenirea în clădirea monument de pe Independenței), la Liceul ,,D. Filipescu”, la Școala Gimnazială Sfântul Apostol Andrei din cartierul Micro 14 și la Școala Gimnazială nr. 7 din municipiul Buzău.

,,A început noul an școlar!

Elevi, părinți, bunici, profesori și de ce nu, Primăria Buzău, sunt împreună pentru a desăvârși educația fiecărui copil!

Primăria Buzău are și va avea multe proiecte pentru învățământul buzoian, astfel încât să ne asigurăm că vom avea un viitor mai bun prin copiii și nepoții noștri.

Am fost însoțit la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” și la Liceul Tehnologic ,,Dimitrie Filipescu” și de domnul senator Lucian Romașcanu, remarcând faptul că la deschiderea noului an școlar, au participat toți factorii responsabili, de la nivel central și local, care pot contribui substanțial la un învățământ mai performant!

Doamne ajută!

M-am bucurat mult să observ că proiectele de investiții și inițiativele ,,plecate” de la Primărie, sunt vizibile în fiecare școală și grădiniță din municipiul nostru!

Am simțit și văzut mult entuziasm la copii, părinți și profesori și sunt convins că vom avea un an școlar bun!

Succes tuturor!

Astăzi, edilul-șef a postat un filmuleț (VIDEO), în care a precizat ce alte investiții vor mai fi realizate pentru infrastructura școlară din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.