Dispariția unei tinere, semnalată la Poliție, a condus la prinderea unui proxenet din Pogoanele, chiar în momentul în care negocia sumele pentru serviciile sexuale pe care urma să le presteze tânăra dată dispărută.

,,La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii din Pogoanele au fost sesizaţi de către o localnică cu privire la faptul că nepoata sa a plecat de la domiciliul ei de aproximativ o săptămână şi nu a mai revenit.

În scurt timp, persoana căutată a fost depistată şi, din discuţiile purtate cu aceasta, au reieşit indicii că tânăra întreţine relaţii contra cost, intermediate de către un bărbat, de 27 de ani, de asemenea din Pogoanele.

Astfel, a fost constituită de îndată o echipă operativă şi, în mai puţin de 12 ore, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale, în schimbul unor sume de bani, între tânăra de 18 ani şi alţi doi localnici.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 27 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru de 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Ulterior, procurorul a dispus continuarea cercetărilor faţă de acesta, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub măsura controlului judiciar., precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.