Mai mare ruşinea! Un consilier local a fost filmat de localnici cum dormea, în avansată stare de ebrietate, într-un şanţ pe marginea drumului. Potrivit satenilor este vorba despre Petre Cizmaru, consilier PNL în Consiliul Local Verneşti.

Nu se ştie dacă Petre Cizmaru a căzut în şanţ sau pur şi simplu l-a confundat cu patul, cert este că localnicii au încercat să îl ridice dar nu au reuşit. Iniţial, consilierul local a refuzat cu străşnicie să se ridice, ba chiar la un moment dat a devenit violent, după care a avut o tentativă de a se ridica dar nu a reuşit, astfel că s-a întins la loc în iarbă.

Loalnicii care l-au găsit au fost uimiţi atât de starea bărbatului cât şi de felul în care acesta avea lucrurile personale, bicicleta, pantofii şi ochelarii de soare, împrăştiaţi prin iarbă.

Pe imagini se poate observa că bărbatul a vrut de mai multe ori să îl lovească pe cel care încerca să îl ridice, ba chiar încerca să smulgă copacii plantaţi pe marginea şanţului.

Sunt voci în localitate care spun că nu este pentru prima dată când Petre Cizmaru este găsit de săteni în astfel de ipostaze, însă acum a zăbovit în şanţ mai mult decât de obicei.

Petre Cizmaru este consilier local din partea PNL şi a ieşit la pensie după ce a fost contabil şef la şcoala de şoferi din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.