Două victorii, un egal și două înfrângeri a avut Gloria Buzău după preluarea echipei de către Daniel Anca, în Liga Florilor. Ieri seară, în Sala Spoturilor ,,Romeo Iamandi” formația buzoiană a câștigat la limită, 25 – 24, la capătul unei partide echilibrate cu CSM Tg. Jiu.

La prezentarea echipelor, handbalistele de la Gloria au intrat pe teren purtând tricouri albe cu fotografia regretatului profesor Romeo Ilie.

În prima repriză, cele două combatante au ținut aproape, într-un joc echilibrat. De altfel, la vestiare s-a intrat cu scorul de 11 la 11. La reluarea partidei, Gloria Buzău a preluat conducerea și, după zece minute, era 16 la 14 pentru elevele lui Daniel Anca. A urmat o serie de cinci goluri marcate de oaspete. La minutul 45:30, din tribune s-a strigat “Demisia!”, în momentul în care adversarele aveau 19 – 16. Handbalistele de la Gloria și-au revenit și au reușit să răstoarne scorul, menținând avantajul firav până la finalul întâlnirii, cu ajutorul portăriței Raluca Kelemen, care a parat spectaculos de mai multe ori.

Vezi AICI meciul integral.

Grație celor trei puncte, echipa lui Anca a urcat pe 4, la distanță de două puncte de Râmnicu Vâlcea, care are meci cu Dunărea Brăila.

Vezi AICI reacții după meci.

Pentru formația buzoiană urmează confruntarea cu Măgura Cisnădie, duminică, 19 februarie, în deplasare.

Imagini: facebook Gloria Buzău Handbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.