Ieri, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal Buzău, au fost făcutți doi pași în vederea construirii unui nou spital municipal. 

Am aprobat în ședința Consiliului Local al Municipiului Buzău, două hotărâri foarte importante, una dintre ele privind acceptarea unei donații de circa 2,5 hectare de teren, pentru construirea Spitalului Municipal Buzău.
Această donație se face din partea Fundației Umanitare Agrinvest, la inițiativa unui om minunat ce dorește binele comunității buzoiene, dar fără să-și facă publicitate prin aceasta.
Aici, vom mai construi pe un teren vecin, un centru tip ,,sat pentru bătrâni”, pentru îngrijirea persoanelor vârstnice.
A doua hotărâre de CLM se referă la transferul gratuit al secției de la Buzău a Spitalului CFR Galați, fiind de fapt primul pas în a avea Spital Municipal.
După realizarea construcției spitalului nou pe terenul primit, vom transfera toate activitățile Spitalului CFR în această nouă locație, unde vom avea și alte facilități moderne.
Iată că Primăria Buzău face pași importanți și în zona îmbunătățirii stării de sănătate a buzoienilor.” , a declarat edilul-șef Constantin Toma, care a și postat pe pagina sa de facebook o filmare (vezi aici) din zona în care ar urma să fie construită noua unitate medicală. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.