Ploile căzute ieri în județul Buzău au luat o viata, au distrus culturi și au produs pagube însemnate. Aseară, un barbat în vârstă de 65 de ani a fost luat de o viitura formată pe pârăul Câlnău, la Murgești, când aduna lemne de pe malul apei. Pompierii l-au căutat toata seara însă din cauza întunericului au fost nevoiți să renunțe. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în această dimineață, prins între niște copaci.

Sătenii din Murgești spun că bărbatul de 65 de ani mergea deseori în zona podului de la Gura Raței pentru a strânge bușteni aduși de apă. Asta a facut și a aseară când fost surprins de o viitură pe părâul Câlnau. Bătrânul s-a prins de o salcie şi a strigat după ajutor. Puterile l-au lasat însă repede. Până la sosirea pompierilor, bărbatul a fost luat de ape. Sotia acestuia, dar si vecinii spun ca niciodata nu au vazut paraul atat de mare si involburat.

Pompierii l-au căutat pe bărbat până târziu, însă nu au reuşit să-l găsească. Trupul bărbatului a fost găsit abia în această dimineaţă, după ce au fost reluate căutările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.