Un notar din Bacau, de 34 de ani, a fost prins la Buzau gonind cu 202 kilometri pe ora in afara localitatii Racoviteni, pe drumul European 85, la volanul unui bolid. Mai mult decat atat, el i-a sfidat pe politisti, refuzand sa opreasca la semnalul acestora. Vitezomanul a fost descoperit mai tarziu, intr-o parcare din apropierea municipiului Buzau.

Notarul Ovidiu Stoica circula dinspre Ramnicu Sarat catre Buzau, pe DN 2 Euro 85, cu un Corvette, cand a fost surprins de aparatul radar, in jurul orei 14, circuland cu 202 kilometri pe ora in zona Crucea Comisoaiei.

In momentul in care politistii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, soferul si-a continuat deplasarea, marind viteza, catre Buzau. Imediat, masina a fost data in consemn si au fost instituite filtre de blocare. Autoturismul a fost reperat intr-o parcare de pe marginea drumului european, conducatorul auto fiind identificat intr-o unitate de alimentatie publica.

In urma investigatiilor a rezultat ca masina este inmatriculata in Bulgaria, iar conducatorul auto nu se afla la prima fapta de acest gen, in lunile martie si aprilie 2011 fiind sanctionat de doua ori, cu puncte amenda si cate 6 puncte de penalizare de politistii buzoieni, pentru aceeasi abatere. Notarul a fost sanctionat contraventional cu 9 puncte amenda si a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.