Un poliţist buzoian s-a împuşcat aseară cu pistolul din dotare chiar în biroul său din Poliţia muncipiului Buzău. A fost găsit fără suflare chiar de către colegii lui. Lângă el se afla pistolul cu care și-a pus capăt zilelor, dar și un bilet de adio, în care îi cerea iertare soției. Nimeni nu știe însă ce anume l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Inspectorul Florin Cojocaru avea 36 de ani era căsătorit şi avea doi copii. Aseară era de serviciu şi trebuia să coordoneze activitatea secţiei 4 rurale. Poliţistul a venit mai devreme la sediul poliţiei municipiului, a luat în primire pistolul din dotare şi muniţia aferentă şi a urcat în biroul său. A încuiat uşa , a scris biletul de adio către soţia sa prin care ăşi cerea iertare pentru gestul pe care urma să-l facă, după care şi-a pus pistolul la tâmplă şi s-a împuşcat. Colegii din secţie l-au sunat de mai multe ori pe telefonul mobil însă acesta nu le-a răspuns. Îngrijoraţi au mers să vadă ce se întâmplă. L-au găsit fără suflare.

Poliţistul lucra în cadrul IPJ Buzău de 15 ani iar din 2006 fusese avansat la gradul de inspector după ce absolvise facultatea de drept din cadrul Academiei AI Cuza.Ultima testare psihologică a fost făcută în 2009 şi nu a scos la iveală vreo neregulă. Potrivit normelor în vigoare, inspectorul Florin Cojocaru ar fi trebuit să fie din nou testat psihologic în primăvara anului viitor. Calificativele obţinute în urma evaluărilor din ultimii au fost toate :foarte bun. ( e şi purt de cuv care zice asta)

Socrul poliţistului spune că ginerele său avea o situaţie financiară bună însă în ultima vreme acesta avea o stare depresivă. Familia poliţistului a fost anunţată de tragedie iar la aflarea veştii soţia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Procurorii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili împrejurările în care s-a poliţistul şi-a pus capăt zilelor.

Poliţistul are antecedente de sinucidere în familie, tatăl acestuia punându-şi capăt zilelor în urmă cu 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.