Liberalii au renuntat la intelegerea cu PDL din Consiliul Judetean. Anuntul a fost facut ieri de senatorul liberal Cristi Bigiu care a declarat ca va sustine pentru postul de vicepresedinte ramas vacant in Consiliul Judetean candidatul propus de PSD.
“Am avut pana in luna decembrie o colaborare buna la nivel judetean pe probleme locale. Au fost si momente cand am avut o colaborare buna si cu consilierii PSD. Noi am criticat doar modul netransparent in care lucreaza domnul Mocanu, nu am zis nimic de consilierii PSD. La sedinta pe care am avut-o saptamana trecuta atat in Delegatia Permanenta cat si in intalnirea cu primarii, tendinta este de a face alianta cu social-democratii.Nu a existat un protocol cu PDL ci a fost doar o intelegere pe care nu am rupt-o noi ci cei de la PDL si v-am explicat de ce. Am stabilit ca impartirea banilor sa nu se se faca pe criterii politice ci pe numar de locuitori. Atata timp cit stabilim niste reguli si PD imparte totul pe culoare politica asta este. Ne-a deranjat destul de tare si modul in care s-au purtat cu oamenii nostri din ISJ si din deconcentrate, oameni care nu erau pe functii de conducere,” a precizat Bigiu
Senatorul liberal a mai afirmat ca in urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean PNL nu isi va desemna un candidat propriu pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau ci va sprijini cel mai probabil candidatul propus de PSD. Avand in vedere ca presedintele PSD Buzau a declarat in urma cu o saptamana ca il sustine pe Petre Emanoil Neagu pentru o functie de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau, pentru liberali nu va fi deloc greu sa dea votul lor pentru cel care a fost presedinte al PNL in urma cu citiva ani.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Cristi-BIGIU3.mp3|titles=Cristi BIGIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.