Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis că vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent în toate regiunile. Astfel, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în jumătatea de sud a ţării. În restul teritoriului, valorile vor fi apropiate de mediile multianuale.

Miercuri, în ţară

Maximele se vor situa între 8 şi 18 grade Celsius, iar minimele între 1 şi 10 grade Celsius. Unele înnorări se vor semnala mai ales în prima parte a zilei în nord şi nord-est, unde vor mai fi precipitaţii slabe, predominant ninsori în zona de nord a Carpaţilor Orientali. Ploi slabe vor cădea în zonele mai joase de relief din Moldova.

În cursul nopţii, începând cu partea de vest şi nord-vest, va ploua slab în Banat, local în Crişana, Transilvania şi Oltenia, şi pe arii restrânse în Muntenia şi Moldova. La munte se vor semnala precipitaţii mixte local, iar vântul va avea intensificări. Dimineaţa va fi ceaţă.

Bucureşti

În Capitală, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale în această perioadă, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 4…6 grade Celsius.

Joi, în ţară

Valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedente, iar maximele se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar minimele între -5 şi 8 grade Celsius. În jumătatea sudică a ţării, în prima parte a nopţii, pe arii relativ extinse va ploua slab.

În restul teritoriului, ploile se vor semnala pe arii restrânse, iar la munte, local se vor semnala precipitaţii mixte.

Vântul va sufla cu intensificări la munte şi temporar la cote mai reduse. Spre sfârşitul nopţii, în vest, centru şi nord, se va produce brumă, iar ceaţa va fi prezentă pe suprafeţe mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.