avertizare miercuri

O nouă avertizare cod galben de ploi, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie a fost emisă pentru 33 de judeţe, printre care şi Buzăul. Intervalul pentru care a fost emisă atenţionarea este cuprins între 11 iunie, ora 15.00 – 12 iunie, ora 23.00.

Potrivit meteorologilor, până la jumătatea nopţii de miercuri spre joi vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, Maramureş, Muntenia şi Moldova.

În aceste regiuni se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 60 … 70 l/mp.

Veştile în ceea ce priveşte vremea rea nu se opresc aici. Manifestări ale instabilităţii atmosferice se vor semnala şi în restul teritoriului dar pe arii mai restrânse. De asemenea, în cursul zilei de astazi, 12 iunie, atenţionarea meteorologică va fi actualizată pentru data de 13 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here